Ugodnosti za člane

AKTUALNO

BREZPLAČNE RAČUNALNIŠKE DELAVNICE

DIGITALNO KOMPETENTNI ZAPOSLENI POSPEŠUJEJO INOVATIVNOST GOSPODARSTVA
Na delavnici boste spoznali računalniške aplikacije za obdelavo besedila, preglednice, shranjevanje in upravljanje podatkov, delo v svetovnem spletu in
sporazumevanje s pomočjo elektronskih medijev (elektronske pošte, omrežnih orodij). Na praktičnih primerih boste spoznali, kako vam lahko računalniška tehnologija
pomaga pri vašem konkretnem delu. Ravno tako boste pridobili sposobnost iskanja, zbiranja in obdelave informacij ter njihovo uporabo na kritičen in sistematičen
način. S pridobitvijo posredovanih kompetenc se boste lažje vključili v razvoj družbe in se prilagajali spremembam, ki jih narekuje razvoj računalniške tehnologije na
skoraj vseh delovnih področjih, ter tako s svojim prispevkom lažje pridobili oziroma zadržali svojo zaposlitev.

SODOBNA SPLETNA ORODJA IN NJIHOVA VARNA UPORABA
Sodobna družba od vsakega posameznika pričakuje osnovno obvladovanje računalnika. Ta mu omogoča lažje vključevanje v sodobne tokove pridobivanja in izmenjave
informacij, ki mu lahko na različne načine izboljšajo kakovost dela in življenja. Vsebina programa je v največji možni meri prilagojena zanimanju in interesom ciljne
skupine, tako da se bo skozi celoten potek delavnice delalo na praktičnih primerih uporabe sodobnih spletnih orodij, ki kažejo trend razvoja računalniške tehnologije v
prihodnje. Na takšen način boste udeleženci delavnice skozi praktične, na vašo kožo pisane primere spoznavali osnovne digitalne kompetence, ki jih boste lahko takoj
preizkusili za svoje potrebe in tako skozi njihovo uporabnost dobili dodatne motive za vključitev računalniške tehnologije v vašo redno uporabo. Ravno tako boste
pridobili specifična znanja in veščine, potrebne za razumevanje ključnih pojmov, vezanih na pomembnost varovanja podatkov in informacij, zasebnosti in kraje
identitete, s katerimi boste omejili nevarnosti, ki na nas pretijo ob uporabi računalnikov, tablic in telefonov.

PRIPRAVE ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATA ECDL – OBDELAVA BESEDIL in PRIPRAVE ZA PRIDOBITEV
CERTIFIKATA ECDL – PREGLEDNICE
Evropsko računalniško spričevalo, kot v Sloveniji imenujemo »European Computer Driving Licence« (ECDL), je vodilno mednarodno priznano dokazilo o
usposobljenosti za praktično delo z računalnikom. Spričevalo ECDL je priznano v več kot 170 državah po celem svetu. Do zdaj se je v program ECDL vključilo že več
kot 14 milijonov kandidatov po celem svetu, v Sloveniji jih je bilo od tega več kot 17.000, ki so opravili preko 84.000 izpitov. V upravah in družbah držav Evropske
skupnosti je ECDL priznan, ponekod celo pričakovan, če ne celo zahtevan standard za uporabnike osebnih računalnikov za delo s pisnimi, računskimi, predstavitvenimi
datotekami ter bazami, informacijami in komunikacijami v mrežah … Z vključitvijo v ta program priprav za opravljanje izpitov udeleženci pridobijo vsa znanja, ki so
potrebna za pridobitev certifikata ECDL – Obdelava besedil (osnovni nivo) oziroma ECDL – preglednice (osnovni nivo). Ravno tako lahko udeleženci te delavnice po
njenem zaključku brezplačno pristopijo k opravljanju izpita ECDL. Edini pogoj za pristop k njemu je, da imajo veljaven indeks ECDL. V primeru, da ga nimajo, je
enkraten strošek njegovega nakupa 60 EUR + DDV.

Za zaključene skupine (12–15 udeležencev) lahko termin in kraj izvedbe prilagodimo.

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpisanih mest.

Razpisane delavnice se izvajajo na Parmovi ulici 53 v Ljubljani. Udeleženci, ki so vsaj 80 % prisotni na usposabljanju, pridobijo potrdilo o uspešno opravljenem
izobraževanju s popisom pridobljenih kompetenc.

Na delavnico se lahko takoj po elektronski poti prijavite z klikom na PRIJAVNICA .

Taka prijavnica je na voljo tudi na naši spletni strani www.agora.si.

Svojo udeležbo lahko prijavite tudi po elektronski pošti na naslov agora@agora.si

UGODNI BANČNI PAKETI!

UGODEN NAKUP ŠOLSKIH POTREBŠČIN

Spoštovani,

V sodelovanju s papirnicami Office&More sindikat Kliničnega centra Ljubljana vsem staršem šoloobveznih otrok omogoča ugodnejši nakup delovnih zvezkov, učbenikov in šolskih potrebščin. Ugodnosti lahko izkoristite s kuponom, ki ste ga prejeli kot priponko v mailu. Za unovčenje le tega si ga morate natisniti. Za lažjo izbiro si oglejte bogato ponudbo papirnic Office&More v njihovem novem Šolskem katalogu na tej povezavi: https://officeandmore.si/katalog2019/mobile/

Ob nakupu v papirnicah Office&More vam priznajo naslednje popuste:

• 5 % popusta za prednaročilo delovnih zvezkov in učbenikov, kar lahko izkoristite do julija 2019;
  • 20 % popusta za nakup šolskih potrebščin do avgusta 2019.

Če boste delovne zvezke in učbenike do 1. julija prednaročili v papirnicah Office&More, boste sodelovali v žrebanju za izlet v Gardaland (izžreban otrok + en starš ali skrbnik).

Vse poslovalnice lahko najdete na tej povezavi: https://officeandmore.si/trgovine

UGODNE PNEVMATIKE IN DRUGE STORITVE

Sedaj pri spletnem nakupu z dodatnim popustom za člane Sindikata KC

KRIS - STYLE Salon - 15% popust za člane SKC

50% POPUST na prvi obisk v Salonu lepote SERENITY

IN 10% POPUST NA PAKETNO PONUDBO JUNIJ 2016!

UGODNE SERVISNE STORITVE