Šport

V komisiji za šport in kulturo so za vse člane Sindikata KC pripravili posebno ponudbo, za katero Vas vabimo, da si jo v nadaljevanju tudi ogledate.

Letne karte za Plavanje DIF

Nakup sezonskih kart za bazen na Fakulteti za šport 2022

Sindikat KC v sezoni 2022/2023 nudi svojim članom možnost ugodnega nakupa sezonske karte za plavanje v bazenu na Fakulteti za šport, Gortanova 22, Ljubljana

Cena sezonske karte za člane Sindikata KC znaša 82 EUR.

Karto lahko naročite v pisarni Sindikata KC v času uradnih ur, najkasneje do 23.9.2022. Ob prijavi prosimo izpolnite prijavnico in jo oddate v pisarni, naknadno pa boste prejeli podatke za plačilo. Veljavnost karte je od 1.10.2022 do 1.10.2023, število kart je omejeno, zato v primeru interesa za nakup letnih kart pohitite s prijavo. V primeru več prijav kot je na voljo kart bodo imeli prednost tisti, ki so se prej prijavili.

Prijavnice za bazen lahko oddate v pisarni Sindikata KC od 13.9.2022 dalje.

Še nekaj koristnih informacij:

·         Bazen je dolg 25m

·         Temperatura vode v bazenu je 27°C

·         Ob bazenu je prostor za počivanje opremljen z avtomati z osvežilnimi napitki

·         V času letnih počitnic (julij, avgust) je bazen zaprt

·         Urnik rekreacije/zimski čas

OPOMBA:

Prosimo, da se držite urnika rekreacije. Plavanje omejite na 1 uro (vikend 2 uri), nato pa mesto prepustite ostalim uporabnikom prenosne karte (eno prenosno karto lahko koristijo 3 člani Sindikata KC, največ 6 na dan). V primeru, da so vse karte v uporabi in zato ne morete v bazen, Vas vljudno prosimo, da počakate.

Prijavnica za plavanje BFŠ 2022

Sindikat Kliničnega centra Ljubljana