Otroška igralnica Tim Sloge – varovanje otrok z edukacijo čez cel dan – rešitev za starše, zaposlene v zdravstvu

Zaposleni v zdravstvu imajo zelo zahtevne urnike dela in izobraževanja, kar je težko uskladiti z družinskimi obveznostmi. Otroška igralnica Tim Sloge v vaši bližini na Försterjevi 40 v Ljubljani (za Bežigradom) z veseljem priskočimo na pomoč vam in vašim zaposlenim ter poskrbimo za otroke. Nudimo varovanje otrok vseh starosti, vsak dan v mesecu po dogovoru, dopoldan in popoldan, za nekaj ur ali cel dan, tudi popoldansko in nočno varstvo. V igralnici lahko mali sončki uživajo v umirjenem okolju na varnem. Organiziramo kreativne vsebine dneva, obogatene s pravljicami in gibalnimi aktivnostmi, ki se spontano prirejajo potrebam velikosti skupine otrok in njihovi starosti. Otroka lahko prevzamemo v vrtcu ali v šoli in počaka na starše v naših prostorih, kjer mu pomagamo tudi pri učenju in domačih nalogah. Prosimo vas, da vaše zaposlene povabite in jim priporočite, da lahko svoje otroke pripeljejo v varstvo k nam! Prav tako nas lahko priporočite staršem, ki potujejo na zdravstvene preglede v Ljubljano, pa nimajo kje pustiti otrok, za občasno varstvo.

Ponudba vključuje:

Ponudbo priredimo individualno glede na potrebe in želje. Malico otroci lahko prinesejo s seboj, imamo tudi možnost urejene prehrane iz bližnjega vrtca po doplačilu (zajtrk, kosilo, malica). Starš, ki vplača edukacijo otroka eno leto vnaprej, ima en mesec brezplačno.

Kdo smo: Tim Sloge – otroška hiša slavja, kreativnosti in učenja vrednot

Ekipa deklet z entuziazmom, ki prinašamo veselje, vedrino in živahno živost življenja. Naša vizija je razbremeniti današnje zaposlene starše, tako da nam lahko zaupajo otroka, ki pri nas uživa na varnem, sprosti svojo energijo in ustvarjalnost. V Timu Sloge s pomočjo maskote Angelice vere malčki osvajajo koristne vsebine za življenje, se učijo socializacije in solidarnosti. Razvijamo uživanje v ustvarjalnosti in komunikaciji ter obujamo medčloveške vrednote, gradimo mostove med starejšimi in mlajšimi za dialog, sodelovanje v ekipi. V našem edukativnem centru z igralnico na Forsterjevi ulici 40 v Ljubljani vsak delovni dan ponujamo učno pomoč in inštrukcije, kreativne delavnice, igranje pravljic, učenje tujega jezika (tečaji italijanščine), risanja, plesa, petja … Pri nas lahko otroci slavijo rojstni dan, poleti pa organiziramo počitniške dejavnosti. Za mlade mamice organiziramo tečaje masaže in prehrane dojenčka, pred tem pa pripravo na porod. Za zaposlene ljudi, ki veliko sedijo, pa energetske vaje – rekreativna vadba za vse generacije. Pečat naših dejavnosti sta pozitivnost in plemenitost, zato smo avgusta 2015 z zbranimi donatorskimi sredstvi organizirale letovanje v Baški za 60 otrok iz socialno ogroženih družin. Letos pa smo sodelovale pri organizaciji dobrodelnega letovanja v Strunjanu, kamor smo z Društvo Plemenitosti peljali 100 socialno šibkih otrok. Pridite v Tim Sloge