Kot nam je verjetno vsem znano, se bo tudi letos odvilo praznovanje za 1. maj – Praznik dela. Sindikat KC kot član KSS Pergam Vabi vse svoje člane, da se dogodka, ki se odvija pod sloganom »Skupaj delamo, skupaj praznujemo« udeležijo v čim večjem številu.

Dogodek se bo odvil zvečer 30.4.2016 in dopoldan 1.5.2016. Zvečer na dan 30.4.2016 bo nagovor vseh predsednikov sindikalnih central (KSS PERGAM, Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Konfederacija novih slovenskih sindikatov Neodvisnost in Konfederacija sindikatov javnega sektorja Slovenije), ki sodelujejo pri dogodku in nato prižig kresa, 1.5. dopoldan pa bo nagovor ljubljanskega župana ob spremljevalnem programu.

Prosimo vse člane Sindikata KC, da se pri svojem sindikalnem zaupniku oz. poverjeniku vpišejo v seznam udeležencev, katerega so le ti danes prejeli. Na podlagi prijav bodo vsi prijavljeni pridobili bon za kosilo na samem dogodku. Prijave so možne tudi direktno v pisarni SKC, najkasneje do srede 13.4.2016.

Hkrati Vas ponovno pozivamo, da se udeležite dogodka v čim večjem številu, saj bomo le tako lahko pokazali, da ta praznik še vedno ima pomen in da naše delo predstavlja vrednoto, ki jo skupaj negujemo in varujemo.

 

Živel 1. maj praznik dela!

 

Pisarna Sindikata KC