Spoštovani člani in članice Sindikata KC, vabimo Vas na sestanek medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov, ki bo v četrtek 6.8.2015 ob 14. uri v predavalnici 1, pritličje UKC Ljubljana. Na sestanek ste vabljene vse medicinske sestre in zdravstveni tehniki, ki ste s strani UKCL prejeli tožbe za preveč izplačane plače oz. je možno, da jih še prejmete. Osrednja tema sestanka so tožbe UKCL zoper zaposlene za preveč izplačane plače, seveda so pa vsa ostala morebitna vprašanja dobrodošla, tako da bomo odgovorili tudi na druge težave, ki Vas pestijo.

 

Na sestanku se bomo še enkrat pogovorili o nastali situaciji in jo skupaj poskusili razrešiti. Med drugim bo prisotna tudi pravna služba KSS Pergam, kot strokovna podpora, zato ste na sestanek vabljeni vsi, ki imate kakršnokoli vprašanje ali težavo. Želimo si, da bi se sestanka udeležili v čim večjem številu, zato Vas pozivamo, da se sestanka zagotovo udeležite.

 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo v pisarni Sindikata KC ali na kateri od kontaktnih telefonskih številk (01-522-51-91, 031-721-773)