Spoštovani člani in članice Sindikata KC!

Agencija Ronja nam v znak zahvale, za uspešno dolgoletno sodelovanje omogoča izvedbo izleta za naše stalne vandrovčke, na pustni karneval v Reko, z dnem 11.2.2024, po članski ceni 10€/osebo. Število mest je 40, pogoj za izvedbo izleta je vsaj 25 prijavljenih potnikov. Ob prijavi je obvezno plačilo 10€ (velja tudi za ožje družinske člane, ki potujejo skupaj z nami in agencijo Ronja).

Odhod avtobusa:  Hrvatski trga ob 8 uri.

Avtobus nas bo popeljal v Reko na največji karneval v temu delu Evrope. Prepustili se bomo vrvežu in uživali v pisanem pustnem dnevu. Na eni od številnih stojnic si boste lahko privoščili slastno malico. Sprehodili se bomo tudi skozi Opatijo, mesto za katerega Hrvati pravijo, da je kraljica Jadrana, s svojimi sprehajalnimi potmi ob čudovitem razgledu na morje. Zaradi dolgoletne zgodovine je nastalo veliko znamenitosti, katere jemljejo dih turistom. V popoldanskih urah se bomo odpeljali proti domu.

Cena vključuje:

Prijave s svojim imenom, priimkom, mailom ali telefonsko številko nam pošljite na mail: izletniskikoticek@gmail.com, prav tako tudi vsa ostala vprašanja in informacije, ki jih potrebujete.

Denar zbirajo člani izletniškega kotička, vse do izpolnitve mest. Za plačilo se bo izdal skupni račun. V primeru neudeležbe (razen z zdravniškim opravičilom), denarja ne vračamo.

Veselimo se druženja z vami!

Izletniški kotiček Sindikata KC Lj in agencija Ronja.