Spoštovani,

Konec leta se približuje s svetlobno hitrostjo. Še malo in že bo tu praznično obdobje in z njim obdobje obdarovanj. Kot vsako leto želimo tudi letos razveseliti otroke svojih članov.

Pošiljamo Vam obrazce za prijavo otrok članov Sindikata KC. Vsak član naj za svojega otroka izpolni ter ustrezno označi izbiro darila, ter podatke o otroku. Izpolni se ga čitljivo s tiskanimi črkami in dostavi v pisarno SINDIKATA KC (pisno v nabiralnik ali po elektronski pošti),

najkasneje do 10. novembra 2023.

Po sklepu PREDSEDSTVA SINDIKATA KC,  bo tudi letos obdaritev otrok ob koncu leta, predvidoma v mesecu decembru 2023.

V primeru, da sta oba starša zaposlena v UKC in sta naša člana Vas prosimo, da napišete, kje je drugi starš zaposlen in to ustrezno označite na prijavi!

Posebej bi vas radi opozorili na to, da ste pri izpolnjevanju prijavnice pozorni tisti  člani, ki ste  odsotni (porodnice, dopusti, daljše bolniške odsotnosti,..),  in sami poskrbite, da prijavite svoje otroke.

Obdarili bomo otroke, ki so rojeni v času od 01.07.2015 do 30.06.2022, otroci rojeni izven teh datumov niso upravičeni do obdaritve.

Letos praviloma načrtujemo izvedbo obdarovanja, kot je potekalo v prejšnjih letih (obisk Dedka Mraza z obdarovanjem). Hkrati bomo  dali vse od sebe, da bo praznični čas za naše malčke kar se da čaroben in jim bomo skupaj pričarali praznično vzdušje.

Novost je ta, da mora vsak starš sam poskrbeti za to, da je njegov otrok prijavljen s pravilno izpolnjeno prijavnico, kjer tudi sam izbere ali želi za svojega otroka darilni bon ali obdaritev z obiskom dedka mraza.

V kolikor boste potrebovali kakršno koli dodatno informacijo ali pomoč, pokličite v pisarno sindikata (interna 24-91 ali 51-91).  

Lep pozdrav, Komisija za NOO 2023