Odhod 16.12.2017 ob 6:30 ( zbirno meseto na Hrvatskem trgu nasproti cerkve Sv.Petra)

s turistično agencijo RONJA

Vsebina izleta:

Odhod avtobusa v jutranjih  urah. Vožnja proti Avstriji.  Prvi postanek bomo namenili obisku shopping city Seiersberg , kjer se na 85.000m2 nahaja preko 130 priznanih  trgovskih in gostinskih ponudnikov .

Okoli 13.00 ure nadaljevanje poti do Graza ,  ki se v adventnem času ovije v prav skrivnostno podobo. Sprehod po glavnem trgu z znamenito mestno in deželno hišo, ogled ledenih jaslic iz okoli 50 ton ledu. Še ogled stolnice sv. Tilna, otoka na reki Muri in po želji vzpon na vrh Grajskega hriba, kjer dominira znameniti urni stolp in zvon »Lissel« in  je prava  igra narave, območje počitka in popolna razgledna točka hkrati. Hitro prispete na vrh, od koder lahko uživate v prelepem razgledu na Gradec in okolico.  Prosti čas za obisk prazničnih stojnic, nakup daril … Prihod domov v večernih urah.

Za konec še obisk vsakoletnega predbožičnega sejma »Christkindlmarkt« ter nekaj prostega časa za nakupe spominkov, pokušino čaja in punča….

Povratek proti domu , kamor bomo polni lepih spominov prispeli v večernih urah . Potnike bomo presenetili z adventnim darilcem.

CENA IZLETA:

 

ZA ČLANE

ZA NEČLANE

ZA OTROKE

45  POTNIKOV

13

23

17

40  POTNIKOV

15

25

18

35  POTNIKOV

19

29

21

30  POTNIKOV

24

34

25

25  POTNIKOV

31

41

30

 

V primeru 35 potnikov:

Za člane sindikata: znaša obrok ob prijavi 10 €, drugi obrok  9 €, do realizacije izleta

Za družinske člane: znaša obrok ob prijavi 20 €, drugi obrok 9 €, do realizacije izleta

Za otroke do 12 let: znaša obrok ob prijavi 15 €, drugi obrok  6 €, do realizacije izleta

 

CENA VKLJUČUJE:

-prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, vse oglede po programu,osnovno nezgodno zavarovanje ,  slovensko vodenje in organizacijo.

 

MOŽNO DOPLAČILO:   za ogled tovarne likerjev = cca 2 EUR/osebo,   vzpenjača na grajski hrib od 2,20 €

Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa.

 

 * v primeru manjšega števila potnikov, se cena izleta zviša, ali obratno, po predvideni objavi v tabeli. V nasprotnem primeru pa si dopuščamo pravico do odpovedi izleta.

 

ODPOVED IZLETA: Je možna samo v primeru bolezni udeleženca izleta, oziroma njegovega ožjega družinskega člana ( zakonec, starši, otroci ) in ob smrti le teh.

* Riziko odpovedi ni vključen v ceno izleta   

 

PRIJAVA:

Prijave so možne v pisarni sindikata, v času uradnih ur, od 15. novembra 2017, do 5. decembra 2017 oz. zasedbe vseh mest.

 

OBVESTILO

PRIJAVNICA