Spoštovani člani!

V preteklih tednih smo v sodelovanju s podjetjem AGORA d.o.o. organizirali izvedbo večih računalniških delavnic namenjenih pridobivanju dodanih digitalnih kompetenc za delo z daleč najbolj razširjenim računalniškim programom za obdelavo podatkov, to je Microsoft Excel.

Zaradi velikega zanimanja (delavnic se je udeležilo več kot 30 oseb) in dodatnega povpraševanja smo se z izvajalcem dogovorili za dodatne termine v mesecu maju. Tudi tokrat so vam na voljo 3 različne delavnice s po dvema terminoma. Eden v dopoldanskem in drugi v popoldanskem času.

  ·      Excel začetni

Usposabljanje je namenjeno začetnikom, ki nimajo računalniškega predznanja iz Excela. 

Cilji delavnice so samostojna izdelava enostavnejših preglednic z uporabo osnovnih matematičnih formul (seštevanje, odštevanje, množenje, deljenje) in funkcij (samodejna vsota, povprečje, štetje, minimum, maksimum), razvrščanje podatkov in njihova predstavitev v grafikonu, priprava preglednic za tiskanje in njihovo tiskanje v želenem formatu.

Trajanje: 10 šolskih ur (2 dni po 5 šolskih ur). 

Predvidena izvedba:

4. – 5. september 2023 med 8:00 in 12:00 uro in

4. – 5. september 2023 med 16:00 in 20:00 uro.

Cena: 149 EUR + DDV. Tukaj je  PRIJAVNICA   

·      Excel napredni

Usposabljanje je namenjeno osebam, ki že obvladajo osnove Excela in bi želele svoje znanje nadgraditi s tehnikami za enostavnejše in hitrejše delo.

Cilji delavnice so samostojna izdelava zahtevnejših preglednic z uporabo različnih funkcij, uporaba predlog pri delu, izdelava kompleksnih diagramov in grafikonov, obdelava podatkov na večjem številu listov ter spoznavanje orodij za lažjo obdelavo večjih tabel.

Trajanje: 10 šolskih ur (2 dni po 5 šolskih ur). 

Predvidena izvedba:

6. – 7. september 2023 med 8:00 in 12:00 uro in

6. – 7. september 2023 med 16:00 in 20:00 uro.

 Cena: 149 EUR + DDV. Tukaj je PRIJAVNICA 

·      Excelov ekspert za pripravo in analizo podatkov

Usposabljanje je namenjeno predvsem tistim, ki pogosto pridobivajo večje količine podatkov iz različnih virov, jih preurejajo, čistijo, med seboj kombinirajo in uporabljajo za izdelovanje različnih zahtevnejših analiz, poročil in predstavitev.

Cilji delavnice so izdelava poglobljeni analiz in vizualizacij iz podatkov uvoženih iz različnih zunanjih virov, katere smo pred tem uredili in preoblikovali v Power Queryju ter v Power Pivotu združili v podatkovni model.

Trajanje: 15 šolskih ur (3 dni po 5 šolskih ur). 

Predvidena izvedba:

11. september, 12. september in 14. september 2023 med 8:00 in 12:00 uro in

11. september, 12. september in 14. september 2023 med 16:00 in 20:00 uro.

Cena: Z 50% popustom znaša 250 EUR + DDV. Tukaj je  PRIJAVNICA   

Delavnice se bodo izvajale v računalniški učilnici podjetja AGORA d.o.o.. Nahaja se v poslovni hiši Lesnina, Parmova 53 v Ljubljani. V primeru zadostnega števila prijav (vsaj 8 oseb) se bodo delavnice poskušale izvesti v prostorih Kliničnega centra Ljubljana. O točni lokaciji izvedbe bodo prijavljeni pravočasno obveščeni.

Dodatne INFORMACIJE glede vsebine in izvedbe lahko dobite pri izvajalcu delavnic, podjetju AGORA d.o.o.. Dosegljivi so vsak delovni dan med 7. in 15. uro na številki 01 28 01 620 ali 031 603 396 ali po elektronski pošti agora@agora.si.

Na delavnice se prijavite s klikom na katerokoli že zgoraj navedeno povezavo:  PRIJAVNICA   

Prijave sprejemajo do zapolnitve prostih mest!

S temi informacijami lahko seznanite tudi svoje sodelavce, družinske člane, prijatelje in znance.